pandemrix.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 

 

 

Duizenden doden in VS door Mexicaanse Griep ondanks vaccinatie
Op de site Natural News worden meer dan eens kritische artikelen gepubliceerd. Op de site waterput.punt.nl kun je er meerdere lezen. Laatst verscheen er een artikel van de hand van Mike Adams over de waarschijnlijk dat duizenden Amerikanen waarschijnlijk toch overleden zijn aan de Mexicaanse Griep ook al waren ze gevaccineerd.
 
Je kunt er meer over lezen op Thousands of Americans Died from H1N1 even after Receiving vaccine shots.

Hij vertelt in dat artikel dat de Amerikaanse RIVM (CDC) niet bijhoudt of de mensen die stierven aan de mexicaanse griep gevaccineerd waren of niet. De wijze waarop hij tot zijn conclusie komt is dat er geen enkel dubbel-blind placebo-gecontroleerd wetenschappelijk onderzoek is te vinden dat aantoont dat vaccineren tegen een griepvirus zin heeft. Dus is het logisch om te veronderstellen dat ook van de gevaccineerde groep hetzelfde percentage mensen is overleden als mensen die niet zijn gevaccineerd.
 
Hij goochelt hier wat met het gegeven dat er ruim 11000 Amerikanen zouden zijn gestorven aan de mexicaanse griep (waarbij je je kunt afvragen in hoeverre de mexicaanse griep de echte doodsoorzaak was), waarbij 20% van alle Amerikanen zich hebben laten inenten (zo'n 61 miljoen). Dus zou ook 20% van die 11000 gevaccineerd zijn wat neer komt op zo'n 2200 mensen.
 
Er valt veel te zeggen voor deze benadering. Het is op zich verwonderlijk dat er geen gegevens worden bijgehouden met betrekking tot het al dan niet gevaccineerd zijn tegen de mexicaanse griep en het vervolgens overlijden eraan. Wat betreft de hoeveel gevaccineerden kun je echter ook wel weer veronderstellen dat juist mensen die wat zwakker zijn eerder geneigd zijn zich te laten inenten dan mensen die krachtig en sterk zijn. Dit kan echter ook weer betekenen dat van de mensen die zijn overleden er wellicht nog wel een hoger percentage zich heeft laten inenten. 
 
Het blijft een beetje koffiedikkijken omdat we niet mogen beschikken over gegevens die zouden kunnen aantonen dat het vaccineren tegen een griepvirus eigenlijk helemaal geen enkel effect heeft. Er zou volgens de heer Adams van Natural News geen enkel bewijs zijn dat zou aantonen dat er minder mensen sterven door een vaccinatie tegen de griep.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl